top of page

ISO27001 - alive and kicking!

Forretningsværdien af Informationssikkerhed er blevet meget synlig. Alle kender til eksempler på brud på informationssikkerhed, der har påvirket virksomheder, kunder og brugere negativt.


ISO27001 informationssikkerheds-certificering betragtes som et reference-niveau.

Men en ISO27001 start-certificering, årligt kontrol audit og en re-certificering år 3, alt uden væsentligt fejl (non-conformity), koste normalt mere end 125.000 ex. moms Kr. d.d.


Kan det betale sig? Ja, hvis du har en kunde der kræver det som en del af en iøvrigt god økonomisk aftale eller måske har du et kendt firmanavn du gerne vil værne om?


Hvorfor ikke benytte et online ISO27001 toolkit der optimere din implementering så du kan fokusere på den organisatoriske forandring der følger et Information Security Management System (ISMS)?


Toolkittet inderholder alle formelle politiker, procedure, arbejdsinstruktioner inklusiv. risiko analyse og håndtering, alle Annex A/ISO27002 kontroller du benytter for at håndtere dine risicis, informations-håndbogen, intern audit, Management Review og meget mere.


Du slipper for en stor mængde papirarbejde og kan fokuserer på uddannelse, implementering, din forbedringskultur og at holde dine samarbejdspartnere lidt i ørene..


Kommer business-casen kan certifikatet opnås hurtigt.


Lær mere om ISO 27001 informationssikkerhed på disse to kurser:
Lær mere om ISO 27001 online toolkit her: https://www.promentek.dk/online-toolkits


Du slipper for en stor mængde papirarbejde og kan fokuserer på uddannelse, implementering, din forbedringskultur og at holde dine samarbejdspartnere lidt i ører..Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page