top of page

Vi vil gerne hjælpe dig

Siden 2003 har Promentek arbejdet med ledelsessystemer baseret på ISO27000 Informationssikkerhed, GDPR persondatabeskyttelse og VeriSM digital transformation. De senere år er digitale teknologier som Blockchain, kunstig intelligence (AI) og Internet Of Things (IOT) blevet et element i ledelsessystemerne. 

 

Ledelsessystemer der bl.a. består af PROcesser, MENnesker og TEKnologi, deraf navnet PROMENTEK.

Allerede dengang skulle vi nok ha' valgt et navn hvori Partnere indgik for i dag er en stor del af vores kunders (og egne) daglig leverancer baseret på partner-økosystemet,, også et vigtigt element i alle ledelsessystemer.                                      

De fleste synker en ekstra gang når komplekse systemer som GDPR og Blockchain rammer ens organisation men vi syntes det er spændende, og kan rigtig godt lide at gøre komplekse emner og systemer simple for dig.

Som formidler af viden tager vi egen medicin og er højt certificeret inden for vores kernekompetencer. Vores primære kursus samarbejdspartner er EXIN, en globalt anerkendt eksamens- og certificeringsorganisation der skiller sig ud fra mængden ved altid at kræve realistiske, praktiske, øvelser der skal forstås og bestås. Det sikrer et højt fagligt niveau.

Vores udgangspunkt hos dig er best-practice anerkendte måder at gøre tingene på, tilpasset når det giver mening.

I prioriteret rækkefølge, modulære ydelser, et trin af gangen.

 

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre tingene mere simple.

EXIN_Accreditation_Badge_Partner-compres
TG_i_skoven-compressor.jpg

Velkommen hos Promentek!

Thomas Gramstrup

Direktør

exeed_logo-compressor.png
bottom of page