top of page
Image by Brooke Cagle
EXIN VeriSM Professional
(5 dage eller Online)
EXIN_Badge_ModuleProfessional_VeriSM-com

Du lærer at involvere hele organisation i den digitale transformation og hvordan du definere Governance, Strategi, Service Management Principles via Management Mesh GAB-analysen. Du kommer rundt i VeriSM rammeværkets 4 faser fra Ide til gennemførsel.

 

Du får dyb viden om, og nye værktøjer til, at transformere dine, og andres, digitale services og produkter. Du arbejder med gruppeøvelser/praktiske scenarier på dette "masterclass" kursus

Ved beståelse af eksamen modtager du et internationalt anerkendt Professional certifikat. Hvis du allerede har Foundation certifikaterne i VeriSM, Blockchain, AI og Cloud Computing får du automatisk et globalt rolle certifikat som Digital Transformation Officer (DTO)

Indhold

  • Digitale koncepter og hvordan man arbejder i den digital verden

  • Digitalt lederskab via organisatorisk struktur og kultur

  • Transformations teknikker og metoder

  • Governance, strategi og VeriSM service management principper

  • Promovering og brug af VeriSM modellen

  • Opsætning af digital løsning i "Define" fasen

  • Gennemførsel af løsningens digitalisering gennem "Produce-Provide-Respond"-faserne

  • Obligatoriske gruppeøvelser med bedømmelse

  • EXIN VeriSM Professional certificering (hvis tilvalgt)

Forudsætninger

Det forventes at du har nogen praktisk erfaring med digitalisering og/eller har et teoretisk niveau svarende til "EXIN VeriSM Foundation" certificering.

DET SIGER VORES KURSISTER

"Efter at have gennemgået Promentek’s kurser føler jeg mig meget bedre rustet til at løse de informationssikkerheds- og persondatabeskyttelsesrelaterede opgaver som vores organisation står med. Thomas har utrolig godt styr på stoffet, og formår at formidle det på en måde der er let at forstå og – ikke mindst – let at huske. Thomas er, uden tvivl, en af de bedste undervisere jeg har haft.”

—  Tóri Højgaard, jurist og DPO,  Færøernes Udenrigs- og kulturministerium

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig som arbejde med digital transformation også udover udflytning af infrastruktur til cloud. Du har lyst til at arbejde praktisk med Governance, Strategi, Service Management principles, Management Mesh GAB-analyse og de 4 fase i VeriSM modellen.

Kursusmateriale

Undervisning foregår på dansk. Hovedparten af kursusmateriale er på engelsk.

Ved tilmelding får du tilsendt en litteraturliste til læsning inden kursusstart.

Eksamen og certificering

Vi har en beståelsesprocent på mere end 100% på dette kursus. Eksamen er en engelsk multiple-choice, du kan øve dig på en testeksamen. Det er en STOR fordel at læse litteraturlisten inden kurset og bruge nogle aftentimer på kursusdagene til at læse dagens gennemgåede emner.

 

Den internationalt anerkendt ”EXIN VeriSM Professional” certificering koster kr. 1995,- ekskl. moms, og er ikke indeholdt i kursusprisen. Tilkøbes ved kursus tilmelding.

Undervisere

Alle undervisere er EXIN akkrediterede Data Protection Officer, EXIN Information Security Officer og EXIN Digital Transformation Officer instruktører med stor praktisk erfaring og, siger vores kursister, god formidlingsevne.

bottom of page