EXIN VeriSM Foundation

3 dage

Alle der arbejder med IT processer f.eks. ITIL og digitale services kender problemet med at organisationen ikke er klar til den nye måde at arbejde på, mister fokus på brugerens/kundens oplevelsen og digitaliseringen ender med et resultat der ikke blev en væsentlig forbedring.

VeriSM bygger en robust vej i den digital overgang ved at tager udgangspunkt i bruger/kundeoplevelsen, klarlægger og klargører din organisation og sikre en digital kultur igennem og efter overgangen.

Gennem tre dages teori, praktiske øvelser og eksempler får du viden om VeriSM, hvordan VeriSM modellen sikre bruger/kundefokus og nøjagtigt afdækker din optimale digitale transformationsvej fremad. Undervejs bliver du klogere på hvad en digital transformationskultur er og hvorfor det digitale mindset er vigtigt i overgangen til nye digitale løsninger.

Det vil i slutningen af kurset være mulighed at tage en eksamen, der ved beståelse giver en internationalt anerkendt EXIN certificering inden for VeriSM. Certificeringen indgår i det nye "EXIN Digital Transformation Officer" DTO rolle-certifikat.

 

Indhold​

  • Service organisationen

  • Service kulturen

  • Mennesker og organisatoriske strukturere

  • VeriSM modellen inkl. "the management mesh"

  • Fremadrettet praksis der forbedre den digitale transformation

  • Innovatives teknologier

  • Kom godt fra start med VeriSM

  • Perspektivering til ISO27001, GDPR, kunstig intelligens AI, Internet of Things IOT og Blockchain

  • EXIN VeriSM Foundation certificering (hvis tilvalgt)

Forudsætninger

Der er ingen særlige forudsætninger til dette kursus.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig, som ønsker viden om og forståelse for bruger/kundefokus igennem digital transformation af organisationens services via den anerkendte praksis VeriSM. Og samtidig gerne vil relatere til ISO27001, GDPR persondataforordningen og nye digitale teknologier såsom Artificial Intelligence AI, Internet Of Things IOT og Blockchain.

 

Som deltager på kurset, har du mulighed for at dele ud af egne praktiske erfaringer og naturligvis samtidigt høre om andres. Kursusindholdet vil du kunne relatere til din egen hverdag, da der vil være cases og praktiske eksempler.

 

Kurset danner grundlag for yderligere uddannelse og internationalt anerkendt EXIN certificering inden for digital transformation. Efterfølgende certificering er f.eks. "EXIN VeriSM Professional". Certifikatet indgår i EXINs "Digital Transformation Officer (DTO)" rolle-certifikat. Alle certifikater er internationalt anerkendt. 

Kursusmateriale

Inden kursusstart vil du få tilsendt en litteratur kildeliste til indkøb og læsning inden kursusstart. Ønsker du eksamen/certificering og det bedste kursusudbytte, vil det også være en stor fordel, hvis du har læst kildematerialet grundigt inden kursets start.

Hovedparten af kursusmateriale og den internationalt anerkendte eksamen er på engelsk. Undervisning foregår på dansk.

 

Eksamen og certificering

Ønsker du at afslutte kurset med en certificering kan du tilkøbe en certificeringseksamen ved tilmeldingen til kurset. Certificering afholdes på den sidste kursusdag og har et niveau hvor du bør påregne ca. 2x3 timers hjemmearbejde i forbindelse med kurset samt ca. 21-32 timers forberedelse (litteratur læsning) før kurset.

Det er en multiple-choice opgave med 40 spørgsmål af 1 times varighed + 15 min, hvis dit modersmål ikke er engelsk. Ved beståelse udsteder EXIN et certifikat til dig i “EXIN VeriSM Foundation”.

Certificeringen inkl. bevis koster kr. 1475,- ekskl. moms, og er ikke indeholdt i kursusprisen.

 

Undervisere

Vores undervisere er alle EXIN C-DPO (Certified Data Protection Officer), C-ISO (Certified Information Security Officer) og C-DTO (Certified Digital Transformation Officer) certificerede med stor praktisk erfaring.

"VeriSM afdækker og definere din organisations vej igennem den digitale forandring og sikre fokus på brugerenes oplevelse af de nye digitale services"

Granparken 145

2800 Kgs. Lyngby

©2020 by Promentek Aps. All rights reserved