top of page
Image by Brooke Cagle
EXIN Privacy and Data Protection Foundation
(1:1 Guided Online)
EXIN_Badge_ModuleFoundation_P-amp-DP-com

Beskyttelse af persondata har stor opmærksom og de fleste har set eller oplevet brug af persondata der generer i det daglige.

 

Gennem tre dages teori, praktiske øvelser og eksempler får du solid viden om persondata databeskyttelses-reglerne og lærer hvordan du håndterer persondata. 

Ved beståelse af eksamen modtager du et internationalt anerkendt Foundation certifikat. Hvis du ønsker at fuldføre en Databeskyttelsesrådgiver (Data Protection Officer) uddannelse kan du forsætte på det avancerede ”Practitioner” kurset.

Indhold

​​

  • GDPR basis og forordningen: Definitioner af persondata, lovlig brug af persondata, personens rettigheder og hvordan du håndtere brud på persondatabeskyttelse

  • Organisering af databeskyttelse: Dataejer, databehandler, databeskyttelsesrådgiver og datatilsynets roller. Ligeledes dataforsendelse til usikker zone og databehandler aftaler.

  • Databeskyttelse i praksis: Persondatabeskyttelse i design og som udgangspunkt, Art. 30 Fortegnelsen, Konsekvensanalysen (DPIA) og data livscyklus håndtering

  • EXIN Privacy and Data Protection Foundation certificering (hvis tilvalgt)

 

Forudsætninger

Der er ingen særlige forudsætninger til dette kursus.

DET SIGER VORES KURSISTER

"Super lokaler og super instruktør der formåede at formidle et ellers skræmmende kedeligt emne på en super inspirerende og spændende måde."

—  Nikolaj Christoffersen, Billing Manager, TELE Greenland

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig som ønsker god viden om GDPR persondatabeskyttelses-reglerne og hvordan du skal forholde dig i relation til interne og eksterne samarbejdspartner samt naturligvis de personer hvis data du håndterer.

Kursusmateriale

Undervisning foregår på dansk. Hovedparten af kursusmateriale er på engelsk.

Ved tilmelding får du tilsendt en litteraturliste til læsning inden kursusstart.

Eksamen og certificering

Vi har en beståelsesprocent på mere end 95% på dette kursus. Eksamen er en engelsk multiple-choice, du kan øve dig på en testeksamen. Det er en fordel at læse litteraturlisten inden kurset og bruge nogle aftentimer på kursusdagene til at læse dagens gennemgåede emner.

 

Den internationalt anerkendt ”EXIN Privacy and Data Protection Foundation” certificering koster kr. 1495,- ekskl. moms, og er ikke indeholdt i kursusprisen. Tilkøbes ved kursus tilmelding.

Undervisere

Alle undervisere er EXIN akkrediterede Data Protection Officer, EXIN Information Security Officer og EXIN Digital Transformation Officer instruktører med stor praktisk erfaring og, siger vores kursister, god formidlingsevne.

Intet at booke lige nu. Kom snart tilbage.
bottom of page